Dansk Energibrancheforening (Debra) holder torsdag den 9. oktober skiftedag, hvor vi med en åben reception for venner, pressen og alle energiinteresserede fra kl 14. på Poul Bergsøes vej 6 i Glostrup, siger farvel til sekretariatschef Jørgen K. Nielsen, der har drevet foreningen og dens forløbere i små 25 år. Samtidig siger vi goddag den ny sekretariatschef, Kim Beyer-Eskildsen, der efter en årrække på Christiansborg, er blevet ansat til at drive Debra videre og skabe en slagkraftig energipolitisk interesseorganisation.

Jørgen K. Nielsen fortsætter i Debra som teknisk konsulent, fordi han med sin store indsigt i energipolitikken og de mange teknikaliteter stadigvæk har meget at bidrage med. Til gengæld varsler den nye sekretariatschef, at der ud over en vis kontinuitet efter skiftet også vil indtræffe nogle mærkbare forandringer:

”Samtidig med min tiltræden, som ny sekretariatschef, har vi lanceret en helt ny og grønnere hjemmeside, der oplyser om de mange fordele ved at skifte individuelle energianlæg ud med et nyt og energi- og klimavenligt anlæg. Debras vision er at blive en aktiv medspiller i klimaomstillingen, hvor vi samtidig vil bede politikerne på Christiansborg stille en lånefacilitet til rådighed, så vi kan få skiftet de ca. 200.000 ældre oliefyr ud med nogle moderne og energieffektive energianlæg, ” siger Kim Beyer-Eskildsen.

For yderligere information om Debras reception og daglige virke, kontakt venligst Kim Beyer-Eskildsen på tlf. 26 10 82 22